Ολυμπιακός : Αυτό είναι το deal για την απόκτηση του Μιραλάς

Ολυμπιακός : Αυτό είναι το deal για την απόκτηση του Μιραλάς

Η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό είναι γεγονός και όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν τον Βέλγο ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5.6 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι.

Ο Κέβιν Μιραλάς θα φτάσει το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα για να ολοκληρωθούν και τα διαδικαστικά της επιστροφής του στον Ολυμπιακό μετά από 5,5 χρόνια. Οι Πειραιώτες συμφώνησαν το βράδυ του Σαββάτου με την Έβερτον για τον δανεισμό του Βέλγου επιθετικού, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, ολοκληρώνοντας μία θορυβώδη, δύσκολη και πολύ δαπανηρή μεταγραφή.

Η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», μάλιστα, αποκάλυψε κάποιες από τις λεπτομέρειες του deal μεταξύ των Ερυθρολεύκων και των Ζαχαρωτών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν για δανεισμό του Μιραλάς μέχρι το καλοκαίρι, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, η οποία φτάνει τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ. Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα αγοράσει τον Βέλγο επιθετικό, καθώς αυτή είναι και η λογική της υποχρεωτικής οψιόν. Μάλιστα με τον ίδιο τρόπο οι Πειραιτώτες είχαν αγοράσει και τον Φελίπε Πάρντο από την Μπράγκα πριν από δύο χρόνια.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι άλλα αγγλικά και βελγικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το κόστος που θα κληθεί να πληρώσει ο Ολυμπιακός για τον Ολυμπιακό είναι πιθανό να φτάσει τα 7 εκατ. ευρώ. Και αυτό διότι στη συμφωνία φέρεται να περιλαμβάνονται και μπόνους επίτευξης στόχων, τα οποία εάν «πιάσει» ο Μιραλάς (και ο Ολυμπιακός) αυξάνουν τα έσοδα για την Εβερτον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ