Το αφιέρωμα του Ολυμπιακού στον «μαέστρο» Τσόρι (vid)

Το αφιέρωμα του Ολυμπιακού στον «μαέστρο» Τσόρι (vid)

Οι Πειραιώτες την Δευτέρα ανέβασαν στο youtube ένα βίντεο - αφιέρωμα για τον σπουδαίο Αργεντινό, που κατέκτησε πέντε τρόπαια με τα ερυθρόλευκα.

Ηρθε στον Ολυμπιακό το 2013 και παρέμεινε στην ομάδα για τέσσερα χρόνια, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, αλλά και ένα Κύπελλο. Εγινε ένα με την ομάδα, έζησε μοναδικές στιγμές με τα ερυθρόλευκα και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος με το ήθος, το πάθος και την επιβλητική προσωπικότητά του κέρδισε την αγάπη και τον σεβασμό των οπαδών του Ολυμπιακού και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την «ερυθρόλευκη» εξέδρα. Ο Αργεντινός «μαέστρος» έγινε κομμάτι της ιστορίας του πειραϊκού συλλόγου και έχτισε σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού με τον κόσμο του συλλόγου.

Οι Ερυθρόλευκοι την Δευτέρα (4/5) δημοσίευσαν στο youtube ένα βίντεο – αφιέρωμα στον σπουδαίο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο 38χρονος μπορεί να έχει αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι από το 2017 και να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό. Ούτε και οι Πειραιώτες τον Αργεντινό, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=YuxZqGTG9dU&feature=emb_title

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ