Αποθέωσε τον Τσιμίκα ο Τσιρίλο: «Εξαιρετικός παίκτης, έτοιμος για τη Serie A»

Αποθέωσε τον Τσιμίκα ο Τσιρίλο: «Εξαιρετικός παίκτης, έτοιμος για τη Serie A»

Ο παλαίμαχος σέντερ μπακ, που εργάζεται πλέον ως μάνατζερ, ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, που απασχολεί τις Ιντερ, Λάτσιο, Νάπολι και Τορίνο!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κώστα Τσιμίκα ο Μπρούνο Τσιρίλο, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ο οποίος εργάζεται πλέον ως μάνατζερ, να χαρακτηρίζει τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού ως έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Ο παλαίμαχος άσος ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για τον μεταγραφικό στόχο των Νάπολι, Τορίνο και Λάτσιο και απάντησε με σιγουριά ότι ο Τσιμίκας μπορεί να σταθεί στο ιταλικό πρωτάθλημα. «Είναι ένας εξαιρετικός και κατά τη γνώμη μου είναι έτοιμος για να παίξει στη Serie A», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα.

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που μιλάει ο Μπρούνο Τσιρίλο τις τελευταίες ημέρες με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον μπακ του Ολυμπιακού, δείγμα της εξέλιξης και της ποιότητας που διαθέτει ο διεθνής αριστερός μπακ των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του άσου του Ολυμπιακού για μια ακόμα μέρα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας, καθώς εκτός από τις δηλώσεις του παλαίμαχου σέντερ μπακ, οι δημοσιογράφοι στο εξωτερικό αναφέρουν για το δύσκολο έργο που θα έχουν οι ιταλικές ομάδες στη μάχη για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού από τον πειραϊκό σύλλογο.

Οπως τονίζουν χαρακτηριστικά στα ρεπορτάζ τους, ο Τσιμίκας είναι περιζήτητος και έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως είναι οι Λέστερ, Γαλατά και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ