Ξεκινούν οι προπονήσεις στο Ρέντη: Σε 3 γκρουπ από το πρωί της Τρίτης

Ξεκινούν οι προπονήσεις στο Ρέντη: Σε 3 γκρουπ από το πρωί της Τρίτης

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις προπονήσεις και to10.gr εξηγεί τις λεπτομέρειες για την επανέναξη της... κανονικότητας.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση. Και από το πρωί της Τρίτης οι Ερυθρόλευκοι ξεκινούν προπονήσεις, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και το αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Οι ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων, ο Πέδρο Μαρτίνς το τεχνικό επιτελείο, αλλά και οι εργαζόμενοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που θα έχουν παρουσία στο προπονητήριο του Ολυμπιακου, πέρασαν από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και υποβλήθηκαν στον απαραίτητο έλεγχο για τον ιό, με επικεφαλής γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο, να έχει την επίβλεψη της διαδικασίας.

Από το πρωί της Τρίτης, 5 Μαΐου, λοιπόν, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Με περιορισμούς και όχι όλοι μαζί, αλλά ακόμη κι έτσι οι προπονήσεις ξεκινούν. Το ποδόσφαιρο ξεκινάει.

Με γνώμονα την προστασία της υγείας και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, λοιπόν, οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται σε τρία γκρουπ, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο Αθλητικό κέντρο του Ρέντη σε διαφορετικές ώρες (9:00, 10:30, 12:00) και θα αποχωρούν χωρίς να έχουν την παραμικρή επαφή μεταξύ τους.

«Θερμά συγχαρητήρια στους ιατρούς Κωνσταντίνο Κανακάκη και Βλάσση Βίτσα»

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού με ανακοίνωσή που εξέδωσαν ευχαρίστησαν τους γιατρούς Κωνσταντίνο Κανακάκη και Βλάσση Βίτσα για τη βοήθεια που πρόσφεραν στον Κώστα Αρζένη.

Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους διακεκριμένους ιατρούς κ. Κωνσταντίνο Κανακάκη θωρακοχειρούργο και κ. Βλάσση Βίτσα πνευμονολόγο καθώς και στη διεύθυνση και το προσωπικό του Mediteraneο Hospital που βοήθησαν στην αποκατάσταση της υγείας του μέλους του Συνδέσμου μας, βετεράνου ποδοσφαιριστή και προπονητή, Κώστα Αρζένη. Η σημαντική επιστημονική κατάρτιση και το ενδιαφέρον των διακεκριμένων ιατρών και του προσωπικού βοήθησαν τον αγαπημένο μας Κώστα να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ