Ολυμπιακός: «Ας στρέψουν το μίσος τους σ’ εμάς και να αφήσουν τους νεκρούς μας να αναπαύονται εν ειρήνη»

Ολυμπιακός: «Ας στρέψουν το μίσος τους σ’ εμάς και να αφήσουν τους νεκρούς μας να αναπαύονται εν ειρήνη»

Οργισμένη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την βεβήλωση του μνημείου των θυμάτων της Θύρας 7.

Οργή, αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκάλεσε η βεβήλωση του μνημείου των θυμάτων της Θύρας 7, που βρίσκεται έξω από το Γ. Καραϊσκάκης. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, τον Δήμαρχο Πειραιά και τον απλό κόσμο να καταδικάζουν τη βεβήλωση του μνημείου και να χαρακτηρίζουν απαράδεκτη την ενέργεια.

Μια ενέργεια, που έγινε από ανθρώπους, που δεν σέβονται τη μνήμη των 21 θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της 8ης Φεβρουαρίου του 1981 και δεν έχουν καμία απολύτως θέση στον αθλητισμό. Το απόγευμα της Τρίτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στην απαράδεκτη πράξη και στον πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος.

Οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι «κανένας βανδαλισμός δεν μπορεί να καταστρέψει τα μνημεία μας, τα οποία διατηρούμε ζωντανά μαζί με τις μνήμες και τον σεβασμό μας για τους 21 δικούς μας αγγέλους». Μάλιστα, οπως τονίζουν χαρακτηριστικά: «Αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς, που στεκόμαστε μπροστά τους, φτιαγμένοι από ατσάλι και θάλασσα, κρατώντας τις Ερυθρόλευκες ψηλά και να αφήσουν τους νεκρούς μας να αναπαύονται εν ειρήνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η οικογένεια των θυμάτων της Θύρας 7 διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι κανένας βανδαλισμός δεν μπορεί να καταστρέψει τα μνημεία μας, τα οποία διατηρούμε ζωντανά μαζί με τις μνήμες και τον σεβασμό μας για τους 21 δικούς μας αγγέλους.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δέχεται εδώ και χρόνια μια ασύμμετρη επίθεση λάσπης και μίσους. Μια επίθεση με στόχο ολόκληρο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς, που στεκόμαστε μπροστά τους, φτιαγμένοι από ατσάλι και θάλασσα, κρατώντας τις Ερυθρόλευκες ψηλά και να αφήσουν τους νεκρούς μας να αναπαύονται εν ειρήνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ