Ο τραυματισμός «μπλοκάρει» το θέμα Κάμπελ

Ο τραυματισμός «μπλοκάρει» το θέμα Κάμπελ

Ο Τζοέλ Κάμπελ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στα τέλη Φλεβάρη, κάτι που δεν αφήνει επιτρέπει οποιαδήποτε κίνηση στον Ολυμπιακό.

Ο Τζοέλ Κάμπελ αποτελεί έναν από τους διαχρονικούς μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Ο Κοσταρικανός, αν και έμεινε μόλις έναν χρόνος τον Πειραιά, έκανε τη διαφορά και άφησε το στίγμα του στους «ερυθρόλευκους». Για αυτόν τον λόγο το καλοκαίρι έγινε προσπάθεια για την απόκτησή του. Και για αυτόν τον λόγο η περίπτωσή του τέθηκε εκ νέου στα υπόψη των «ερυθρόλευκων» και για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η δυνατότητα να αποκτηθεί ένας τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής, σε σούπερ ηλικία (25 ετών), εν ενεργεία διεθνής, που διακρίθηκε και ξεχώρισε στον Ολυμπιακό, δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, τα πράγματα για τον Κάμπελ δεν είναι καλά. Ο τραυματισμός στον αστράγαλο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 1,5 μήνα ακόμη, κάτι που αυτομάτως καθιστά ανούσια την απόκτησή του αυτή τη στιγμή.

Από την Ισπανία προκύπτει ότι ο παίκτης θέλει να συνεχίσει τη θεραπεία και την αποκατάσταση στη Σεβίλλη, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη δράση χωρίς πρόβλημα. Και κυρίως θέλει να πάρει τον χρόνο του. Δεν θέλει να πιεστεί και να βιαστεί, καθώς το ίδιο έκανε και πέρυσι στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, με αποτέλεσμα να υποστεί υποτροπή και να μείνει εκτός για 2 μήνες! Και από τη στιγμή που οι γιατροί του έχουν δώσει ως πιθανή ημερομηνία επανόδου το τέλος Φεβρουαρίου, ο Κάμπελ δεν πρόκειται να πάρει οποιοδήποτε ρίσκο που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την υγεία του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, τώρα, είναι σαφές ότι το όνομα του Κάμπελ παραμένει στη μεταγραφική λίστα, Οχι στην τωρινή, αλλά την καλοκαιρινή. Διότι, εάν όντως υπάρχει η δυνατότητα να «ντυθεί» ξανά στα ερυθρόλευκα και να είναι απολύτως υγιής, πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους. Προς το παρόν, όμως, μένει στην Μπέτις.

«ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΡΕ…»

Αλλάζοντας θέμα, τώρα, αξίζει να αναφέρουμε ότι από πλευράς Ολυμπιακού αποφάσισαν να μετριάσουν τα μεταγραφικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν να πέσουν οι τόνοι για τις όποιες άλλες προσθήκες και να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον στην απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, που ούτως ή άλλως είναι το θέμα των ημερών, αν όχι ολόκληρου του καλοκαιριού.

Επίσης, από τον Ολυμπιακό εξέφρασαν την απορία τους για κάποιες ακραίες μεταγραφικές φήμες, τις «επινοήσεις τύπου Τουρέ», όπως δηκτικά χαρακτηρίστηκαν τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον Ιβοριανό αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι και πρώην ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ