Live από to10.gr η άφιξη του Κέβιν Μιραλάς

Live από to10.gr η άφιξη του Κέβιν Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς έρχεται στην Ελλάδα για τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό και to10.gr βρίσκεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να σας μεταφέρει την άφιξη του Βέλγου εξτρέμ στην πατρίδα μας.

Με ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πήρε πάνω του την υπόθεση και κατάφερε με οικονομική υπέρβαση να την φέρει εις πέρας, ο Κέβιν Μιραλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ήταν το δώρο του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών στον κόσμο, ένα δώρο που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών των πρωταθλητών.

Ο Βέλγος επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, στην ομάδα που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του την διετία 2010-2012 (πέτυχε 34 γκολ σε 67 ματς, κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2010/11 και το νταμπλ την επόμενη σεζόν) και to10.gr θα βρίσκεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να σας μεταφέρει ζωντανά την άφιξη του 30χρονου Βέλγου εξτρέμ στη χώρα μας.

Στις 22.00 αναμένεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η πτήση από τη Φρανκφούρτη, που θα φέρει τον Μιραλάς στην Αθήνα. Άνθρωποι του Ολυμπιακού, πλήθος οπαδών των Πειραιωτών, αλλά και to10.gr θα τον υποδεχθούν, με την έξοδό του να γίνεται από την πύλη 7 του αεροδρομίου, από την πύλη των εμπορευμάτων δηλαδή.

Μείνετε συντονισμένοι στο to10.gr και τη σελίδα μας Facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ