Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Βαγιαννίδη ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Βαγιαννίδη ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα μίλησε για την ανάγκη να κοιτάξει και πάλι ο Παναθηναϊκός τις ακαδημίες του και ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα είναι ο πρώτος που θα μιλήσει ο Ισπανός εκ νέου για την ανανέωση.

Ο κορωνοϊός… πάγωσε όλα τα θέματα του Παναθηναϊκού και ένα από τα πιο σημαντικά ήταν και αυτά των ανανεώσεων των συμβολαίων. Με πολλές υποθέσεις να παραμένουν ανοιχτές, όπως του Δώνη, του Ινσούα, του Γιόχανσον, του Βαγιαννίδη και του Αποστολάκη, η πανδημία ήρθε για να τα αφήσει όλα πίσω της και πλέον οι πράσινοι πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή.

Φυσικά με νέα δεδομένα, αφού η κρίση που έρχεται αναμένεται να είναι μεγάλη και να διαφοροποιήσει αρκετά τα οικονομικά των συλλόγων.

Ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται εντός Μαΐου στην Ελλάδα για να προχωρήσει τον σχεδιασμό, με προτεραιότητα τις ανανεώσεις συμβολαίων. Θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να δει ποιους μπορεί να κρατήσει ο Παναθηναϊκός και ποιους θέλει να κρατήσει και στη συνέχεια να ακολουθήσει τον δρόμο των μεταγραφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός θα θελήσει να κλείσει πρώτα το θέμα του Γιώργου Βαγιαννίδη. Το… περιβόητο ραντεβού του Αλαφούζου με τον παίκτη δεν έγινε ποτέ, αφού τους… πρόλαβε ο κορωνοϊός, ο νεαρός επέστρεψε πλέον στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει καθοριστική κουβέντα για το μέλλον του.

Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό εξακολουθεί να υφίσταται, όμως η παγκόσμια κρίση ίσως φέρει διαφορετικά δεδομένα ως προς τα χρήματα που έχουν προταθεί στον παίκτη. Και πιθανότατα να μην καταφέρει να βρει το συμβόλαιο που περίμενε.

Κάτι, φυσικά, που ευνοεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να διατηρήσει τον Βαγιαννίδη στο ρόστερ του συλλόγου με αναβαθμισμένο ρόλο και να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες την επόμενη σεζόν προκειμένου να τον καθιερώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ