Σενάρια για Γκουμούς και Ολυμπιακό (vid)

Σενάρια για Γκουμούς και Ολυμπιακό (vid)

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει ότι ο Σινάν Γκουμούς, που ανήκει στην Τζένοα, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν όσο πλησιάζουμε στην περίοδο του καλοκαιριού, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών. Οι εξελίξεις μπορεί να έχουν «παγώσει» λόγω του κορωνοϊού στην Ευρώπη, παρόλα αυτά οι φήμες και τα δημοσιεύματα επί καθημερινής βάσεως «εμπλέκουν» τους ερυθρόλευκους με διάφορα ονόματα.

Ένα από αυτά κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σινάν Γκουμούς, ο οποίος ανήκει στην Τζένοα. Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «haber365», οι Πειραιώτες έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ιταλική ομάδα για τον 26χρονο επιθετικό, με τον ίδιο τον παίκτη να βλέπει με καλό μάτι μια πιθανή μετακίνηση του στο λιμάνι.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως ο Γκουμούς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022, όμως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται τη νέα στο Champions League εξιτάρει τον Τούρκο. Βέβαια η περίπτωση του όπως αναφέρει και το δημοσίευμα δεν είναι εύκολη.

Ο Γκούμους έγινε γνωστός από τη θητεία του στη Γαλατασαράι για μια πενταετία, όπου σε 75 παιχνίδια πέτυχε 19 γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την «τσιμ μπομ» και η Τζένοα τον απέκτησε, όμως τον παραχώρησε τον Γενάρη στην Αντάλιασπορ με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο. Στην Αντάλιασπορ η παρουσία του ήταν αρκετά καλή καθώς πρόλαβε να μετρήσει 3 γκολ και 1 ασίστ ενώ βοήθησε σημαντικά στην βελτίωση των εμφανίσεων της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ