Ντροπή ρε! Τους… λαλάκηδες;

Ντροπή ρε! Τους… λαλάκηδες;

Ο Βασίλης Δεκάρικος βγαίνει από τα ρούχα του! Εξοργίζεται και αντιστέκεται βλέποντας την… επικήρυξη των υπαλλήλων της «αλήθειας» λες και είναι οι Ντάλτον.

Υπάρχουν και όρια αγαπητοί μου. Ως εδώ και μη παρέκει! Δεν πάει άλλο, δεν ξεχνώ και όλα τα σχετικά. Ντράπηκα κυρίες και κύριοι, ντράπηκα πραγματικά βλέποντας την… επικήρυξη των υπαλλήλων της «εξυγίανσης», των γνωστών σε όλους μας… λαλάκηδων.

Βγήκα από τα ρούχα μου, και πιστέψτε με έτσι που έχω φουσκώσει με την καραντίνα του Χαρδαλιά ζορίστηκα αρκετά.

Μόλις είδα την αφίσα «πάγωσα»… (σ.σ. μουσική αγωνίας). Ούτε οι Ντάλτον να ήταν ρε παιδάκι μου σκέφτηκα. Όλοι μαζί σε μια αφίσα. Εξοργίστηκα ο άνθρωπος, μα είναι δυνατόν να γίνονται εν έτη 2020 τέτοια πράγματα;

Είναι δυνατόν να φτάνουμε σε αυτό το σημείο; Πραγματικά θλίβομαι, δεν έχω και πολλά να προσθέσω, απλά αποκαλύπτω αυτό το ατυχές γεγονός και το αφήνω στην κρίση όλων σας. Αυτά δεν είναι καλό να συμβαίνουν.

Σκληρές εκφράσεις στην σχετική αφίσα που «κυκλοφορεί» στους δρόμους της Αθήνας για τους υπαλλήλους της RFA και όχι μόνο.

Ο Βασίλης ο Δεκάρικος βάζει τα στήθια του μπροστά (σ.σ. έχουν φουσκώσει και αυτά) και αντιστέκεται στο μπούλινγκ, παρότι το μπούλινγκ αποτελεί το αγαπημένο σπορ των υπαλλήλων της… εξυγίανσης.

Ούτε βήμα πίσω κύριοι σε αυτά τα θέματα, δεν μπορεί να βρίσκει κανένα σύμφωνο μια τέτοια αντίδραση. Μια… επικήρυξη των υπαλλήλων της… αλήθειας λες και είναι οι Ντάλτον ένα πράγμα. Πιστόλια είχαν και οι Ντάλτον άλλωστε.

Βέβαια ξέχωρα από όσα αναγράφονται υπάρχει και μια μεγάλη ανακρίβεια, που μόνο και μόνο για να λάμψει η αλήθεια παντού την καταγράφω.

Ταπεινά πάντα, όπως λειτουργώ εγώ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος. «Του δεκάευρου» αναγράφεται στην αφίσα. Είναι ξεκάθαρο πως αυτός που έφτιαξε αυτή την αφίσα αγνοεί βασικά πράγματα, γιατί αλλιώς θα έβαζε αρκετά μηδενικά ακόμη.

Έτσι απλά για να λάμψει η αλήθεια παντού!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ