Πανιώνιος: Αρνητικά όλα τα τεστ, ξεκινούν οι προπονήσεις

Πανιώνιος: Αρνητικά όλα τα τεστ, ξεκινούν οι προπονήσεις

«Καθαρά» όλα τα τεστ των παικτών του Πανιωνίου, ξεκινούν από αύριο (7/5) προπονήσεις οι Κυανέρυθροι.

Ετοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις είναι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, καθώς όλα τα τεστ για κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και τα μέλη της ομάδας, βγήκαν αρνητικά.

Οι Κυανέρυθροι την Πέμπτη θα ξεκινήσουν προπονήσεις σε γκρουπ 6-8 ατόμων. ενώ οι Μαλέρμπ και Μίκο θα υποβληθούν σε εγχείρηση. Ο πρώτος έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και ο δεύτερος κάταγμα άκρου ποδός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει ότι στα 40 ειδικά τεστ για τον ιό COVID-19 που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 04/05 και την Τρίτη 05/05 στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ως εκ τούτου, από αύριο θα αρχίσουν οι τμηματικές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών μας σε γκρουπ 6-8 ατόμων όπως ακριβώς επιτάσσουν οι οδηγίες των ειδικών αρμοδίων αρχών.

Τέλος, την Πέμπτη 07/05 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Αντώνιο Μίκο(κάταγμα άκρου ποδός) και Τζερεμί Μαλέρμπ(ρήξη μηνίσκου) θα υποβληθούν σε εγχείρηση στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον Πρόεδρο και γιατρό Χρήστο Δάρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ