Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Μπενφίκα και Σεμέδο

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Μπενφίκα και Σεμέδο

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη ο 26χρονος ανέβασε κατακόρυφα την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, με τους Πορτογάλους να γράφουν για μια ακόμα φορά ότι η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Σεμέδο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα cmjornal.pt, την Τετάρτη (6/5) ανέφερε ότι οι Αετοί της Λισαβόνας παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση του 26χρονου και έχουν μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού.

«Η πλευρά του Ρούμπεν Σεμέδο, ο ατζέντης του, αλλά και ο Ολυμπιακός, έχουν ενημερωθεί και ξέρουν για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα»μ αναφέρουν μεταξύ άλλων οι συμπατριώτες του «ερυθρόλευκου» σέντερ μπακ.

Στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου μάλιστα τονίζουν ότι οι Αετοί αναμένεται να κάνουν κίνηση το επόμενο διάστημα για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ επισημαίνουν ότι οι Πειραιώτες αξιώνουν 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ