Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μουφί (vid)

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μουφί (vid)

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Φαχντ Μουφί που μένει ελεύθερος από την Τοντέλα.

O Ολυμπιακός αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχει επαφές με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί για νέο συμβόλαιο, ενώ θα έχει συζητήσεις και με τη Σπόρτινγκ προκειμένου να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Μπρούνο Γκασπάρ τον οποίο έχει σε εκτίμηση ο Πέδρο Μαρτίνς για το δεξί άκρο της άμυνας.

Οι ερυθρόλευκοι όμως υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρουν να κρατήσουν και τους δυο δεξιούς μπακ στην ομάδα και για αυτό τον λογο κοιτάζουν διάφορες περιπτώσεις στην αγορά. Μια από αυτές λοιπόν, φέρεται να είναι και ο Φαχντ Μουφί, ο οποίος ήρθε στο προσκήνιο των Πειραιωτών τα τελευταία 24ωρα.

Ο Μουφί αγωνίζεται στην Τοντέλα, όμως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Τη φετινή σεζόν με την ομάδα από την Πορτογαλία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και κατέγραψε συνολικά 23 συμμετοχές. Είναι κλασικός δεξιός μπακ, όμως μπορεί με χαρακτηριστική άνεση να παίξει και από τα αριστερά, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητά του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής λοιπόν ο Μουφί απασχολεί τον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που παραμένουν ανοιχτές οι υποθέσεις των Ομάρ και Γκασπάρ, ενώ είναι και προσιτός οικονομικά, αφού θα κυκλοφορεί ελεύθερος σε λίγο καιρό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μουφί ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Λιόν πέρασε και από την πρώτη ομάδα χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ