Μπάσιμο της Μαρσέιγ για τον Γιαννούλη

Μπάσιμο της Μαρσέιγ για τον Γιαννούλη

Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας θέλει τον Γαννούλη και βάζει στο τραπέζι του ΠΑΟΚ 7.000.000 €!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο πιο περιζήτητος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, με τον Έλληνα μπακ να έχει πέραση στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο Γιαννούλης πριν μερικές μέρες συνδέθηκε με τη Ρεν, η οποία φέρεται να κινείται για την απόκτηση του, όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα από τη Ligue 1 που θέλει να τον κάνει δικό της.

Οι Μασσαλοί του Αντρέ Βίλας Μπόας βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ ενόψει της νέας σεζον, με γαλλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον ακραίο αμυντικό του ΠΑΟΚ. Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Γαλλία, η Μαρσέιγ έχει κοστολογήσει τον Γιαννούλη και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα, θεωρεί ότι με 7.000.000 € μπορεί να τον αποκτήσει.

«Ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ Άντονι Θουμπιθαρέτα μπορεί να βρήκε ένα σπάνιο μαργαριτάρι στην Ελλάδα», αναφέρει δημοσίευμα, με τα περισσότερα ΜΜΕ στη Γαλλία να ξεκαθαρίζουν ότι ο Γιαννούλης είναι ψηλά στη λίστα των Μασσαλών. Το γεγονός ότι ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 είναι ένα θέμα όπως τονίζουν, ομως αναμφίβολα γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση αν ολοκληρωθεί.

Βέβαια, η Μαρσέιγ θα πρέπει να παραχωρήσει παίκτες πριν προχωρήσει στην απόκτηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού, διότι λόγω του κορωνοϊού τα οικονομικά δεδομένα είναι συγκεκριμένα για όλες τις ομάδες. Εξάλλου οι περισσότερες θα πρέπει να πουλήσουν παίκτες για να ενισχυθούν το φετινό καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ