«Η ΑΕΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Λίνσεν» (vid)

«Η ΑΕΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Λίνσεν» (vid)

Η Ένωση φέρεται να έχει στη λίστα την τον 30χρονο αρχηγό της Φιτέσε.

Στην Eredivisie έχει εντοπίσει έναν ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει το ρόστερ της ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς. Αυτό ισχυρίζεται μία ολλανδική ιστοσελίδα, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον για τον 30χρονο εξτρέμ της Φίτεσε, Μπράι Λίνσεν.

Ο Ολλανδός επιθετικός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και η μετακόμιση του από το Άρνεμ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Λίσεν φέρει το περιβραχιόνιο στη Φίτεσε και φέτος είχε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 14 γκολ και 6 ασίστ.

«Ο Λίνσεν μετά από μερικές εξαιρετικές σεζόν στο Άρνεμ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όπως επίσης και ομάδων από το Βέλγιο και τη Γερμανία. Αυτοί οι σύλλογοι μάλιστα, πιθανότατα να προσφέρουν περισσότερα χρήματα στον Λίνσεν, ωστόσο η Φέγενορντ, αν κινηθεί για την απόκτησή του, έχει ένα άλλο πλεονέκτημα: ο Λίνσεν είναι οπαδός της», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πρόκειται για έναν παίκτη με γεμάτες χρονιές, με μακρά πορεία στην Ολλανδία με τις φανέλες των Μάαστριχτ, Χέρακλες και Γκρόνιγκεν, πριν πάρει μεταγραφή στη Φίτεσε το καλοκαίρι του 2017. Ο Λίσεν έχει καλό αγωνιστικό «πακέτο» και σίγουρα θα προσελκύσει αρκετές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ