Μαρτίνς στο MEGA: «Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά – Χαρούμενος που ανήκω στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού» (pics)

Μαρτίνς στο MEGA: «Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά – Χαρούμενος που ανήκω στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού» (pics)

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε χαρούμενος που παραμένει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και έτοιμος να συνεχίσει το έργο του.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο MEGA και δήλωσε χαρούμενος που παραμένει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. «Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά με τον Μαρινάκη. Θέλω να συνεχίσω το έργο μου», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος ο οποίος τόνισε αρχικά.

«Από την πρώτη στιγμή ήθελα να ανανεώσω και να παραμείνω στην ομάδα. Οι συζητήσεις με τη διοίκηση κατέληξαν αμέσως σε συμφωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Θέλω να συνεχίσω το έργο μου».

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε πόση ώρα χρειάστηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να φτάσουν σε συμφωνία, λέγοντας πως συμφώνησαν τα πάντα μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, ενώ σε ερώτηση για τους στόχους του είπε

«Πρώτα από όλα θέλουμε να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση. Να γίνει το restart. Ολοι θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά θέλουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κατακτά τίτλους και το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας.

Στην Ευρώπη φέτος κάναμε θαυμάσια πορεία και απομένει επίσης το παιχνίδι με τη Γουλβς. Το όραμά μας για τον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων. Ενας σύλλογος με ιστορία, που πρέπει να ζει τέτοιες στιγμές.

«Να δουμε ξανά τον Ολυμπιακό να παίζει ξανά σε γεμάτο Καραϊσκάκη και να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές με τον κόσμο μας».

Δείτε τις φωτογραφίες του Πέδρο Μαρτίνς με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ