Μέχρι και στην Ινδία έφτασε η είδηση της ανανέωσης του Μαρτίνς (pics)

Μέχρι και στην Ινδία έφτασε η είδηση της ανανέωσης του Μαρτίνς (pics)

Εκτός από τη Πορτογαλία που όπως ήταν φυσικό η είδηση «έπαιξε» παντού και ήταν από τα κορυφαία θέματα της ημέρας, η ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς ταξίδεψε μέχρι και την Ινδία.

Μόνο λίγες δεν είναι οι φορές που ο Ολυμπιακός έχει απασχολήσει ξένα ΜΜΕ με τα κατορθώματά του. Είτε αυτά αφορούν κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη ή πρόκριση όπως αυτή κόντρα στην Άρσεναλ, είτε τους τίτλους που έχει κατακτήσει είτε ακόμα και για την πολύ δυνατή του έδρα και τον κόσμο του που την κάνει φόβητρο για κάθε αντίπαλο.

Αυτή τη φορά, μεγάλο αντίκτυπο είχε το γεγονός της επέκτασης της συνεργασίας των Πειραιωτών με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Μαρινάκη, με την είδηση να ταξιδεύει πολύ μακριά από τα ελληνικά σύνορα. Για την ακρίβεια, έφτασε ακόμη και μέχρι την Ινδία.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «timesofindia» ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα της ανανέωσης ενώ έκανε και μια σύντομη αναδρομή στην έως τώρα πορεία του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό όπου μεταξύ άλλων στέκεται στο ότι τελείωσε αήττητος φέτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Θέμα αποτέλεσε επίσης και στην «lequipe» που αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Ολυμπιακού στο twitter με την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Στην Πορτογαλία, όπως ήταν λογικό, η είδηση «έπαιξε» πολύ ψηλά στη θεματολογία των κορυφαίων σάιτ της χώρας. Εξάλλου ο Μαρτίνς είναι από τους πιο ανερχόμενους προπονητές των τελευταίων ετών στην Πορτογαλία και οι συμπατριώτες του έχουν συνεχώς στραμμένα πάνω του τα βλέμματά του.

«A Bola», «Record», «O Jogo» και «Publicο» αφιέρωσαν αρκετό χώρο στις ιστοσελίδες τους για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ