Επενδύοντας στο ποδόσφαιρο διέσυρε την «εξυγίανση»!

Επενδύοντας στο ποδόσφαιρο διέσυρε την «εξυγίανση»!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πηγαίνει κόντρα στην «λογική» του ελληνικού ποδοσφαίρου της… εξυγίανσης. Η επιλογή, η επιμονή και η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς είναι το μεγάλο κερδισμένο στοίχημα του Μαρινάκη.

Επένδυσαν στην… ΕΠΟ. Επένδυσαν σε ότι πιο σκοτεινό υπήρξε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στους «δικούς τους» παντού! Διέλυσαν τα πάντα, ρεζίλεψαν την χώρα παντού, παρανόμησαν και συνεχίζουν να παρανομούν επισήμως, με τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων!

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης. Με τα κουμπούρια φόρα παρτίδα, με τελικούς πεζογέφυρας, με μαχαιρωμένους και νεκρούς οπαδούς, με όργια παντού, με golden boys, με χρεωμένες Ομοσπονδίες αλλά και ΠΑΕ.

Τα ζήσαμε και συνεχίζουμε να τα ζούμε. Αυτή όμως είναι, ευτυχώς η μια πλευρά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή που δημιουργήθηκε από την περιβόητη «τρόικα», ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ απλά και μόνο για να ρίξει από την κορυφή τον Ολυμπιακό αρχικά και ως μεγάλο στόχο να τον διαλύσει. Πέτυχε μόνο το πρώτο με ένα σωρό όργια σε όλα τα επίπεδα. Για λίγο όπως λέει και η παροιμία με τον ψεύτη και τον κλέφτη…

Απέναντι σε αυτό το νοσηρό κλίμα, απέναντι στην αρρώστια των πιστολιών, αληθινά και μεταφορικά, ο Ολυμπιακός απέναντι με ποδόσφαιρο! Ο Μαρινάκης άφησε την λάσπη σε αυτούς που την παρήγαγαν, έκλεισε τα αυτιά του και επένδυσε στην ομάδα του.

Και τους διέσυρε παντού! Το μεγαλύτερο «όπλο» του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού κόντρα στο πιο σκοτεινό σύστημα που γνώρισε ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο λέγεται Πέδρο Μαρτίνς! Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών επένδυσε στο ποδόσφαιρο, άφησε τους άλλους στη μιζέρια τους, και πόνταρε εκεί που πρέπει.
Στην ισχυροποίηση της ομάδας, με πρώτη και καλύτερη την επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Δουλεμένη επιλογή που βγήκε λίρα εκατό. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επαναλάβω γιατί ο Μαρτίνς είναι ήδη από τους πιο επιτυχημένους προπονητές του Ολυμπιακού. Και μπορεί κάλλιστα να γίνει ο πι επιτυχημένος.

Ειδικά η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία από οποιονδήποτε άλλο προπονητή. Γιατί το πέτυχε κόντρα σε όλους, κόντρα στο λυσσασμένο σύστημα που έβαζε μπλόκα παντού και κάθε αγωνιστική στον Ολυμπιακό.

Ο Μαρτίνς με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης δημιούργησε έναν πανίσχυρο Ολυμπιακό που νίκησε και τους διαιτητές και την… εξυγίανση!
Μια ομάδα που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, χαίρεσαι να την βλέπεις στο γήπεδο και κάνει περήφανη την χώρα μας στην Ευρώπη. Εκεί όπου οι… εξυγιαντές έχουν «αποσυρθεί».

Η επιλογή του Μαρτίνς ήταν το πρώτο στάδιο της επιστροφής του Ολυμπιακού. Η επιμονή στον Μαρτίνς από τον Μαρινάκη την περσινή σεζόν παρότι δεν ήρθε τίτλος και ειδικά μετά τον αποκλεισμό σοκ απ την Λαμία ήταν η πιο μεγάλη κίνηση. Ο Μαρινάκης έκανε ότι δεν θα έκανε κανείς άλλος! Γιατί απλά είδε ποδοσφαιρικά, είδε πως με τον Μαρτίνς και την επιμονή στο πλάνο ο Ολυμπιακός θα τους νικήσει όλους!

Και το κυριότερο θα ψηλώσει ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη! Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ευλογία για τον Ολυμπιακό και η παραμονή του για άλλα δύο χρόνια θα φέρει δεδομένα έναν ακόμη καλύτερο Ολυμπιακό! Έναν Ολυμπιακό που θα κυριαρχεί παντού, θα συνεχίσει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα μας κάνει υπερήφανους στην Ευρώπη.

Υπήρξαν αρκετοί που προσπάθησαν να πλήξουν τον Μαρτίνς. Με πρώτους βεβαίως τους «εξυγιαντές» γιατί έβλεπαν πως με τον Πορτογάλο ο Ολυμπιακός θα κάνει ισχυρή ομάδα. Για αυτό και επιχειρούσαν να τον αποδομήσουν. Υπήρχαν και οι άμπαλοι που είχαν στραβώσει γιατί δεν έπαιξε στα ίσα την Μπάγερν στο Μόναχο, ή γιατί τελικά έχασε στο Λονδίνο από την Τότεναμ. Αυτοί απλά δεν ξέρουν ή είναι τόσο χαζοί που νομίζουν πως με αυτό τον τρόπο θα πλήξουν έναν προπονητή που έχει αποδείξει την αξία του, είναι δουλευταράς και αξίζει το καλύτερο.

Και το καλύτερο είναι να είσαι στον Ολυμπιακό. Και είναι δεδομένο πως μέσω του Ολυμπιακού θα καμαρώσουμε τον Μαρτίνς στα υψηλότερα σκαλοπάτια της Ευρώπης. Όπως καμαρώνουμε για τον Βαλβέρδε, για τον Σίλβα, για τον Ζαρντίμ και για πολλούς ακόμη, και παίκτες βεβαίως, που έλαμψαν με τον Ολυμπιακό και πήγαν ψηλά στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ