«Συνάντηση Ολυμπιακού – Τζένοα για τον Γκουμούς»

«Συνάντηση Ολυμπιακού – Τζένοα για τον Γκουμούς»

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει ραντεβού με την Τζένοα για την απόκτηση του Σινάν Γκουμούς.

O Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενος ποιοτικού εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή των ερυθρόλευκων, όπως ακριβώς συνέβη για 1,5 χρόνο με τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Οι Πειραιώτες παρακολουθούν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τα άκρα, παρά το γεγονός ότι ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τα πάντα, ενώ τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει ραντεβού με την Τζένοα για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Σινάν Γκουμούς που ακούστηκε πριν λίγες μέρες για τους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Tuttosport», οι Πειραιώτες εξακολουθούν να ενδιαφέρονται σοβαρά για τον 26χρονο Τούρκο εξτρέμ. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει οτι ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προγραμματίσει συνάντηση με την ιταλική ομάδα για να μπορέσουν να καταλάβουν τις προθέσεις της για πιθανή παραχώρησή του.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως ο Γκουμούς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022, όμως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται τη νέα στο Champions League εξιτάρει τον Τούρκο. Βέβαια η περίπτωση του όπως αναφέρει και το δημοσίευμα δεν είναι εύκολη.

Ο Γκούμους έγινε γνωστός από τη θητεία του στη Γαλατασαράι για μια πενταετία, όπου σε 75 παιχνίδια πέτυχε 19 γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την «τσιμ μπομ» και η Τζένοα τον απέκτησε, όμως τον παραχώρησε τον Γενάρη στην Αντάλιασπορ με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο. Στην Αντάλιασπορ η παρουσία του ήταν αρκετά καλή καθώς πρόλαβε να μετρήσει 3 γκολ και 1 ασίστ ενώ βοήθησε σημαντικά στην βελτίωση των εμφανίσεων της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ