Η ΑΕΚ, ο Ντικό και η ανάγκη για εξτρέμ (vids)

Η ΑΕΚ, ο Ντικό και η ανάγκη για εξτρέμ (vids)

H ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Νουά Ντικό ο οποίος αρέσει στον Ίλια Ίβιτς ενώ και ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της Χαλ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 27χρονο άσο.

Μια από τις μεταγραφές που έχει σε προτεραιότητα η ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού, είναι αυτή του εξτρέμ. Το όνομα του Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι αυτό που εμφανίζεται περισσότερο από κάθε άλλο στο ρεπορτάζ της Ένωσης εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν είναι ο μόνος που απασχολεί και βρίσκεται στη λίστα του Ίλια Ίβιτς για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Νουά Ντικό, που από χθες εμφανίστηκε στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, φαίνεται πως είναι μια περίπτωση που αρέσει και εξετάζεται σοβαρά από τον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων». Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός από το Μάλι, ανήκει στη Χαλ αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει το καλοκαίρι αφού μένει ελεύθερος και δεν πρόκειται να ανανεώσει.

Το τρέχον συμβόλαιό του φτάνει στα 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, θεωρείται όμως δεδομένο ότι θα ρίξει τις απαιτήσεις του, δεδομένης και της νέας κατάστασης που διαμορφώνεται πλέον λόγω της πανδημίας και έτσι θα έρθει πιο κοντά στα… κυβικά της ΑΕΚ.

Φέτος ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έχει καταγράψει 24 εμφανίσεις με τη φανέλα της Φίτεσε όπου αγωνίστηκε δανεικός από τον αγγλικό σύλλογο, έχοντας πετύχει 5 τέρματα και 3 ασίστ συνολικά ενώ έχει και 3 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα του Μάλι. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Στρασμπούρ και στη συνέχεια πήγε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουίγκαν και μέχρι να φθάσει στην Χαλ, πέρασε από τις Μπλάκπουλ, Γουλβς και Ρόδεραμ.

Η ιστοσελίδα «hulldailymail.co.uk» που ασχολείται με τα νέα της Χαλ, έκανε αναφορά στο θέμα τονίζοντας πως ο παίκτης έχει προταθεί στην ΑΕΚ (όπως και σε άλλες ομάδες) και εξετάζεται. Συγκεκριμένα αναφέρει: «O Νουά Ντικό έχει προταθεί σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, καθώς η έξοδός του από τη Χαλ είναι κοντά. Το συμβόλαιό του τελειώνει τον επόμενο μήνα και ο Ντικό προτάθηκε στην ΑΕΚ. Είναι ένα μήνυμα αυτό πως προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του αποχώρηση από τη Χαλ. Τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα λένε πως η ΑΕΚ συγκαταλέγεται στους συλλόγους που ζυγίζουν την κίνησή τους για τον 27χρονο, καθώς στοχεύει στην μεσοεπιθετική της ενίσχυση. Οι μάνατζερ του Ντικό όπως είναι κατανοητό διερευνούν επιλογές για τον παίκτη τους, προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα πρόκληση στο εξωτερικό. Ο μισθός του θα μπορούσε να είναι ένα εμπόδιο, αλλά ο Ντικό, φαίνεται να έχει αποδεχθεί το μέλλον του μακριά από τη Χαλ και μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις του».

https://www.youtube.com/watch?v=XIswlcthWxc&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=-2Jge2aNtNA&feature=emb_title

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ