Τσιρίλο: «Εξαιρετικός ο Τσιμίκας, έχει δείξει τις δυνατότητές του»

Τσιρίλο: «Εξαιρετικός ο Τσιμίκας, έχει δείξει τις δυνατότητές του»

Ο πρώην σέντερ μπακ των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που εργάζεται πλέον ως μάνατζερ, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Τσιμίκα.

Στο ταλέντο και την ποιότητα του Κώστα Τσιμίκα υποκλίθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο, μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα.

Ο πρώην σέντερ μπακ των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της γειτονικής χώρας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και τα σενάρια που θέλουν τη Νάπολι να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο Ιταλός, που εργάζεται πλέον ως μάνατζερ, τόνισε ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει τις δυνατότητές του. Παράλληλα, τόνισε ότι ο 23χρονος μπακ είναι ένας πολλά υποσχόμενος και παίζει σε μια θέση που είναι δύσκολο οι ομάδες να βρουν ποιοτικούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ενας νεαρός παίκτης, που έχει δείξει ήδη τις δυνατότητές του. Είναι πολλά υποσχόμενος και σε παίζει σε μια θέση που είναι δύσκολο να βρεις ποιοτικούς παίκτες. Εχουν ακουστεί πολλά για τη Νάπολι. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον…»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον άσο του Ολυμπιακού ο Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ εκτός από την Νάπολι, για τον νεαρό μπακ των Πειραιωτών από τη γειτονική χώρα ενδιαφέρονται επίσης οι Ιντερ, Τορίνο και Λάτσιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ