Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: H αμήχανη στιγμή που ο ΠΑΟΚ διαπιστώνει ότι η Δόξα Κατωκοπιάς τα πήγε καλύτερα κόντρα στην Ομόνοια.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συναντήθηκε με την πρέσβειρα της Κίνας

Η άγνωστη συνάντηση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη με την πρέσβειρα της Κίνας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συναντήθηκε με την πρέσβειρα της Κίνας | to10.gr

Κάτω από άκρα μυστικότητα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης. βρέθηκε στην πρεσβεία της Κίνας και είχε συνάντηση με την πρέσβειρα της ασιατικής χώρας, Τσανγκ Τσιγιουέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βέβαια η συνάντηση που είχε γίνει πολλούς μήνες πριν, δεν έχει καμία σχέση με τα… σενάρια περί κινέζικου ενδιαφέροντος για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήταν πάνω στο πλαίσιο ανάπτυξης των σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα, αλλά και στο αθλητικό «άνοιγμα» που θα ήθελε να κάνει μελλοντικά το Τριφύλλι στον ασιατικό «γίγαντα».

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είχε επισκεφθεί την Πρεσβεία της Κίνας στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019, δηλαδή αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από την πανδημία και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της κινέζικης πρεσβείας: «Η αθλητική συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας έχει στέρεες βάσεις και πολλές προοπτικές. Η Κινέζικη Πρεσβεία θέλει να βοηθήσει ενεργά τους ελληνικούς αθλητικούς οργανισμούς, ανάμεσα τους και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συνεργαστούν με την Κίνα στην περαιτέρω ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και στην αθλητική συνεργασία».

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είχε αναφέρει ότι: «Με τη συνεχή ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας, ο Παναθηναϊκός είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με Κινέζικες ομάδες και εταιρίες σε περισσότερα επίπεδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από