Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Αϊτορ, που κάνει «θραύση» στην Ολλανδία (vids)

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Αϊτορ, που κάνει «θραύση» στην Ολλανδία (vids)

Ποιος είναι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που μένει ελεύθερος από την Τβέντε και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει, με τους ατζέντηδες να προτείνουν διάφορους παίκτες στις ελληνικές ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Ισπανός εξτρέμ της Τβέντε, Αϊτόρ, που μένει ελεύθερος στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Μια πολύ καλή περίπτωση, καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που έχει κάνει σπουδαίες σεζόν με τη φανέλα της Τβέντε. Ο Αϊτορ είναι 24 ετών και αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ, ωστόσο, μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής όσο και ως κεντρικός επιθετικός. Είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και τα τελευταία δύο χρόνια έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ολλανδία με τα χρώματα της Τβέντε.

Φέτος, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε 7 γκολ και 10 ασίστ σε 21 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι 13 γκολ και 8 ασίστ στην δεύτερη κατηγορία, βοηθώντας την Τβέντε να επιστρέψει στα σαλόνια της Eredevisie. Κύριο προσόν του είναι η ταχύτητα, αλλά είναι πολύ καλός και στον δημιουργικό τομέα.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα από την οποία θα αποκτηθεί. Οι Πράσινοι σαφώς και ενδιαφέρονται για παίκτες όπως είναι ο Αϊτόρ, αλλά ο συγκεκριμένος ξεφεύγει από τα οικονομικά δεδομένα του Τριφυλλιού. Είναι μια ακριβή περίπτωση και πολύ δύσκολα θα ρίξει το κασέ του.

Ο Ρόκα και οι συνεργάτες του, πάντως, δεν «καίνε» την περίπτωσή του και κρατούν σημειωμένο το όνομά του στην «πράσινη» μεταγραφική λίστα ενόψει του καλοκαιριού.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=BHylnLChKkE

https://www.youtube.com/watch?v=RxGsBztsZKI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ