Ίντερ καλεί Βαγιαννίδη

Ίντερ καλεί Βαγιαννίδη

Σύμφωνα με σενάρια που έχουν αναπτυχθεί στην Ιταλία, η Ίντερ είναι η νέα ομάδα που έχει μπει στο... κόλπο για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Όσο ο καιρός περνάει και εξέλιξη από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει, τόσο ο Γιώργος Βαγιαννίδης πλησιάζει προς την πόρτα της εξόδου από το τριφύλλι. Και ανοίγει την πόρτα του εξωτερικού.

Ναι μεν ο Τσάβι Ρόκα έχει διαμηνύσει στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή πως με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα έχει απευθείας συνάντηση τόσο με τους ίδιους, όσο και με τον παίκτη, αλλά όλο αυτό το διάστημα δεν είχε υπάρξει καμία εξέλιξη. Αντίθετα, τα σενάρια και οι προσεγγίσεις από το εξωτερικό ήταν ολοένα και περισσότερα.

Τελευταίο απ’ αυτά τα σενάρια αφορά την Ίντερ, η οποία φέρεται να είναι ο νέος σύλλογος που έχει βάλει πολύ ψηλά στη λίστα τον νεαρό δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sportday σήμερα, οι νερατζούρι έχουν ρίξει… δίχτυα προς την πλευρά του παίκτη και μάλιστα κάποιοι στην Ιταλία θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Βαγιαννίδη στο Μιλάνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του νεαρού εμπλέκεται σε σενάρια που αφορούν ιταλικές ομάδες. Πέρσι ακουγόταν έντονα η Μίλαν, ωστόσο το ενδιαφέρον της Ίντερ μοιάζει πιο ζεστό, αφού έχει παρακολουθήσει πολλές φορές τον νεαρό και έχει ανοίξει… δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ