Ολυμπιακός: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σουντανί (pic)

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σουντανί (pic)

Ο Αλγερινός επιθετικός, που είχε αποκλειστεί στην Κροατία, μπήκε στο αεροπλάνο και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήρε ο Χιλάλ Σουντανί, με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να μπαίνει στο αεροπλάνο και να ανεβάζει στα social media τη σχετική φωτογραφία.

Ο άσος των Πειραιωτών είχε περάσει την καραντίνα στην Κροατία, όπου είχε πάει για να επισκεφθεί τον αδερφό του και την οικογένειά του, αλλά τελικά αποκλείστηκε και δεν μπορούσε να γυρίσει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφέρει: «Ηρθα να επισκεφθώ τον αδελφό μου Σαμίρ και την οικογένειά του και αποκλείστηκα! Δεν μπορούσα πλέον να επιστρέψω στην Αθήνα. Έχω ένα πρόγραμμα κι εργάζομαι, κάνω συνεχώς αποκατάσταση. Είμαι καλά εδώ με τον αδελφό μου, τη σύζυγό του και δύο από τα παιδιά τους. Έχω όλα όσα χρειάζομαι για να προπονούμαι στο σπίτι».

Σήμερα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μπήκε στο αεροπλάνο και επιστρέφει στην Ελλάδα, όπου θα μπει σε καραντίνα, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο υγείας. Ο Αφρικανός θα περιμένει να περάσουν οι μέρες και αν δεν εμφανίσει κάποιο από τα συμπτώματα θα μπορέσει να επανέλθει στις προπονήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χιλάλ Σουντανί δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αγώνα με τον Ατρόμητο τον περασμένο Φεβρουάριο και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Δείτε τη φωτογραφία του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ