Θετικός ο Μπενσαρκί για Ολυμπιακό

Θετικός ο Μπενσαρκί για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα του τον Ασράφ Μπενσαρκί για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, με τον ίδιο τον παίκτη να είναι θετικός να μετακομίσει στο λιμάνι.

Ο Ασράφ Μπενσαρκί είναι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και – όπως αναφέρουν οι Γαλλοί- αρέσει στους Πειραιώτες ενόψει της μεταγραφικής τους ενίσχυσης το καλοκαίρι. Ο 25χρονος «ζογκλέρ» ανήκει στην Ζαμαλέκ της Αιγύπτου, η οποία τον αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι με 2 εκατ. ευρώ από την Αλ Χιλάλ και πρόκειται για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ο Μπενσαρκί έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από Μονπελιέ, Νις, Στρασμπούρ, Τραμπζονσπόρ και Σταντάρ Λιέγης, με τον Ολυμπιακό να χαρακτηρίζεται επίσης ως ένας από τους υποψήφιους μνηστήρες, ενώ μάλιστα φέρεται να πιέζει την ομάδα του για να τον παραχωρήσει στους ερυθρόλευκους.

Η ομάδα του βέβαια θέλει να τον κρατήσει, ενώ ο Μπενσαρκί είναι ιδιαίτερα θετικός να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ο εξτρέμ της Ζαμαλέκ έχει πάρει «ζεστά» πιθανή μεταγραφή στο λιμάνι, ενώ φέρεται να έχει επικοινωνία και με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Πλέον ο Ολυμπιακός, εφόσον έχει δώσει και το «OK» και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να έχει επαφές με την ομάδα της Αιγύπτου για να δει τις προθέσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αφρικανός άσος έχει πραγματοποιήσει φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζάμαλεκ, έχοντας 9 γκολ και 5 ασίστ σε 21 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ