Παναθηναϊκός: Δεν ασχολούνται με τα σενάρια πώλησης

Παναθηναϊκός: Δεν ασχολούνται με τα σενάρια πώλησης

Στον Παναθηναϊκό λένε πως έχουν πάρει ήδη θέση και έχουν διαψεύσει τα σενάρια για τους Κινέζους και δεν πρόκειται να ασχοληθούν άλλο.

Το πρώτο… κύμα πληροφοριών και δημοσιευμάτων ήρθε πριν από περίπου 20 μέρες. Τότε ήταν που εμφανίστηκε στη δημοσιότητα το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Παναθηναϊκός σε κινεζικό fund στο οποίο υπάρχουν πέντε μεγάλες εταιρείες, έτοιμες να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο ανά την Ευρώπη.

Τότε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επίσημα πήρε θέση και διέψευσε οποιοδήποτε ενδιαφέρον, πόσο μάλλον συμφωνία. Το δεύτερο ήρθε πριν από λίγες μέρες. Νέες φήμες, νέα σενάρια, που έφτασαν σε σημείο να ειπωθεί σε ραδιόφωνο πως ο Παναθηναϊκός αλλάζει οριστικά χέρια. Πως πουλήθηκε στους Κινέζους, οι οποίοι αναμένονται στη χώρα μας στα μέσα Ιουνίου για να κλείσουν τη δουλειά.

Στον Παναθηναϊκό τηρούν την ίδια στάση με την προηγούμενη φορά. Σε όσους τους ρωτούν, απαντάνε ότι υπάρχει ήδη η προηγούμενη διάψευση, πως κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για την αγορά της ΠΑΕ και πως υπάρχει μόνο ένας που εξακολουθεί να πληρώνει. Ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ υποστηρίζει στο περιβάλλον του ότι η τελευταία φορά που συζήτησε για την πώληση των μετοχών ήταν με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και έκτοτε δεν έχει καμία ενόχληση από κανέναν. Ούτε από Κινέζους, ούτε από πουθενά αλλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ