Στη μπουτίκ των γραφείων της ΑΕΚ οι τελευταίες φανέλες ειδικού σκοπού (pic)

Στη μπουτίκ των γραφείων της ΑΕΚ οι τελευταίες φανέλες ειδικού σκοπού (pic)

Προς εξάντληση οδεύει και η τρίτη παραγγελία.

Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για τη δράση της ΑΕΚ με τις φανέλες ειδικού σκοπού. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, οδεύει προς εξάντληση και η τρίτη παρτίδα παραγγελιών.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

Στην μπουτίκ, που λειτουργεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπάρχουν οι τελευταίες φανέλες ειδικού σκοπού με το νούμερο 21 και την ονομασία #WeFightCovid σε συνεργασία με την @capellisport , την @omadaprosphoras και την υποστήριξη του @supporterofeachother , τη διεθνή καμπάνια του @efdnfoundation!
Οι τελευταίες φανέλες, τα κέρδη από την πώληση των οποίων θα διατεθούν για αγορά υγιειονομικού υλικού, πωλούνται και από το επίσημο e-shop στο aekfc.gr.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στην μπουτίκ, που λειτουργεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπάρχουν οι τελευταίες φανέλες ειδικού σκοπού με το νούμερο 21 και την ονομασία #WeFightCovid σε συνεργασία με την @capellisport , την @omadaprosphoras και την υποστήριξη του @supporterofeachother , τη διεθνή καμπάνια του @efdnfoundation! Οι τελευταίες φανέλες, τα κέρδη από την πώληση των οποίων θα διατεθούν για αγορά υγιειονομικού υλικού, πωλούνται και από το επίσημο e-shop στο aekfc.gr 💛🖤💛 #aekfc #wefightcovid #staysafe #μένουμε_ασφαλείς #EFDN #SupporterofEachOther

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ