Προσπάθησε για τη «βόμβα» με Μπορίνι η ΑΕΚ, αλλά…

Προσπάθησε για τη «βόμβα» με Μπορίνι η ΑΕΚ, αλλά…

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση για την απόκτηση του Φάμπιο Μπορίνι, όμως οι απαιτήσεις του Ιταλού επιθετικού ήταν υπερβολικές, με την Ένωση να μην προχωράει τη μεταγραφή.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει μια σπουδαία μεταγραφή ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού έκανε διερευνητική κρούση στον Φάμπιο Μπορίνι. Η Ένωση πήγε να πυροδοτήσει «βόμβα», φέρνοντας έναν μεγάλο παίκτη στην Ελλάδα, όμως οι απαιτήσεις του Ιταλού εξτρέμ ήταν τουλάχιστον υπερβολικές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπορίνι που αγωνίζεται στη Βερόνα από τον περασμένο Γενάρη τράβηξε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η οποία ρώτησε για να μάθει τα «θέλω» του. Όμως, ο Ιταλός με τη σπουδαία καριέρα σε Αγγλία και Ιταλία είχε «τρελές» απαιτήσεις, αφού αξίωσε από την Ένωση ετήσιο μισθό που «άγγιζε» τα 2,3 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, πέρα από το οικονομικό κομμάτι ο Ιταλός ζήτησε και ένα χλιδάτο σπίτι και αμάξια πολυτελείας για μια άνετη διαμονή, όμως όπως ήταν φυσικό η ΑΕΚ έκανε πίσω.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπορίνι έχει αγωνιστεί σε Τσέλσι, Λίβερπουλ, Μίλαν, έπαιξε επίσης σε Σουόνσι, Σάντερλαντ, Πάρμα και υπήρξε διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Ιταλίας. Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Βερόνα είχε 8 συμμετοχές και 2 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ