Δύσκολο του Δώνη, ενδιαφέρον από Πορτογαλία

Δύσκολο του Δώνη, ενδιαφέρον από Πορτογαλία

Ο Τσάβι Ρόκα απέσυρε την πρόταση προς τον Χρήστο Δώνη και του είπε πως θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση, με τον παίκτη να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες της Πορτογαλίας.

Από την πρώτη στιγμή που είχε κατατεθεί η πρόταση ανανέωσης στον Χρήστο Δώνη to10.gr σας είχε ενημερώσει πως δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια στη συνεργασία τους. Η πρόταση δεν κάλυπτε τα «θέλω» του παίκτη, ο οποίος ήθελε να εξαργυρώσει την καλή του σεζόν με ένα καλύτερο συμβολαιο. Ωστόσο η αύξηση που του πρότεινε ο Τσάβι Ρόκα ήταν περίπου 30.000 ευρώ, κάτι που δεν τον ικανοποίησε.

Τα δεδομένα άλλαξαν με τον κορωνοϊό και σύμφωνα με τη «Sportday» ο Ισπανός ενημέρωσε τον Δώνη πριν από λίγες εβδομάδες ότι η πρόταση που του είχε καταθέσει δεν ισχύει και θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση, αφού καθοριστεί το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Κάτι που σημαίνει πως ο Δώνης είναι στον… αέρα αυτή τη στιγμή, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Πορτογαλία.

Τουλάχιστον δύο ομάδες από εκεί έχουν στο στόχαστρό τους τον… υπαρχηγό του Παναθηναϊκού και είναι έτοιμες να του καταθέσουν προτάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ