ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης κρίνει τις κινήσεις

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης κρίνει τις κινήσεις

Καμία πρόταση ή προσέγγιση της ΑΕΚ σε ποδοσφαιριστές μέχρι να υπάρξει συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ίλια Ίβιτς.

Ναι μεν ο Ίλια Ίβιτς έχει καταρτίσει μια λίστα 4-5 παικτών που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να απασχολήσουν την ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο μέχρι να υπάρξει συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη καμία κίνησε δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει καθημερινή επαφή με τον Μάσιμο Καρέρα προκειμένου να καταρτίσουν τον σχεδιασμό, όμως ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια κίνηση, μιας και δεν έχει ξεκαθαριστεί το μπάτζετ.

Εξελίξεις αναμένονται μετά το ραντεβού που θα γίνει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάτι που δεν αναμένεται την τρέχουσα εβδομάδα, αλλά πιθανώς θα γίνει την επόμενη. Το αφεντικό της ΠΑΕ θέλει να έχει πρώτα μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον προϋπολογισμό τόσο της τρέχουσας, όσο και της επόμενης περιόδου, που αμφότεροι θα εξαρτηθούν από τις ζημίες που θα προκύψουν λόγω πανδημίας.

Όταν θα υπάρχει μια πιο ασφαλής εκτίμηση για τις συνέπειες του κορωνοϊού στα ταμεία, η «Ένωση» θα μπορεί να κινηθεί αναλόγως και πάντα με σύνεση, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια αποφεύγοντας τα καταστροφικά λάθη του παρελθόντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ