«Βαγιαννίδης: Ένας… Τοροσίδης που έχει όλα όσα θέλει ο Κόντε»

«Βαγιαννίδης: Ένας… Τοροσίδης που έχει όλα όσα θέλει ο Κόντε»

Για δεύτερη σερί μέρα στην Ιταλία ασχολούνται με τον Γιώργο Βαγιαννίδη και το έντονο ενδιαφέρον της Ίντερ για εκείνον, με το Tuttomercatoweb να κάνει εκτενές αφιέρωμα και να τον συγκρίνει με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν ο Έλληνας δεξιός μπακ που έκανε σπουδαία καριέρα στην Ιταλία και τώρα ένας άλλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ίδια θέση φιλοδοξεί να ακολουθήσει τα βήματά του. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ίντερ και τα αφιερώματα στη γειτονική χώρα για εκείνον είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Το Tuttomercatoweb έκανε εκτενές αφιέρωμα στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, που βλέπει το όνομά του να φιγουράρει στα ιταλικά ρεπορτάζ για δεύτερη σερί μέρα.

Οι Ιταλοί γράφουν πως ο Βαγιαννίδης ναι μεν δεν έχει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, αλλά διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει ο Αντόνιο Κόντε από έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ τον συγκρίνουν με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Η Ίντερ βρίσκεται στο μονοπάτι του Γιώργου Βαγιαννίδη, που γεννήθηκε το 2001. Οι σκάουτερς της Ίντερ έχουν εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από αυτόν τον πλάγιο αμυντικό, ο οποίος σήμερα παίζει στη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ένας πολύ ενδιαφέρον πλάγιος για τους νερατζούρι, που θα μπορούσε να αποκτηθεί με χαμηλό κόστος, είναι καλός στο ένα προς έναν, διαθέτει ντρίμπλα, ειδικά όταν πρόκειται για προωθηθεί για να βοηθήσει τον συμπαίκτη που βρίσκεται στην περιοχή. Ένας παίκτης που σίγουρα θα πρέπει να προσαρμοστεί στους πολύ υψηλότερους ρυθμούς του επαγγελματικού και του ιταλικού ποδοσφαίρου, αλλά που έχει όλα όσα χρειάζεται για να καταπλήξει τον Κοντέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ