Α Bola: Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Βραζιλιάνο Λουρένσι

Α Bola: Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Βραζιλιάνο Λουρένσι

Σύμφωνα με την έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στη Ζιλ Βιθέντε για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο winger, Λουρένσι.

Τον 24χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ που αγωνίζεται στην Πορτογαλία με την Ζιλ Βιθέντε έχει στο στόχαστρό του ο Τσάβι Ρόκα για τη θέση των εξτρέμ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική A Bola.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ήδη μια πρόταση δανεισμού για τον ποδοσφαιριστή, στην οποία πρότεινε και ρήτρα αγοράς ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, πρόταση η οποία απορρίφθηκε από την Σαπεκοένσε.

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη διεκδίκηση του 24χρονου winger, ο οποίος φέρεται να είναι βασικός στόχος του Τσάβι Ρόκα για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Λουρένσι άφησε τη Βραζιλία και τη Σαπεκοένσε για το ευρωπαϊκό… όνειρο και διακρίθηκε με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε, έχοντας 22 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ τη φετινή σεζόν. Αγωνίζεται και στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και δείχνει μια αρκετά ελκυστική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, που θέτει ως προτεραιότητα την ενίσχυσή του στα εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ