Δεληζήσης: «Θέλουμε το Kύπελλο» (vid)

Δεληζήσης: «Θέλουμε το Kύπελλο» (vid)

Ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε στην επικείμενη επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Υπερ της συνέχισης των εγχώριων διοργανώσεων εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο «ARIS TV» ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης. Ο σέντερ μπακ της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και έθεσε ως στόχο του Αρη την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: «Τίποτα δεν είναι όπως πριν. Είναι παράξενο το οτι δεν προπονήθηκαμε τόσες μέρες, ούτε το καλοκαίρι δεν καθίσαμε τόσο. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα παίξουμε ή όχι και είναι μια περίεργη κατάσταση».

Για το πως πέρασε το προηγούμενο χρονικό διάστημα: «Μείναμε στο σπίτι όπως όλος ο κόσμος. Ακολούθησα το πρόγραμμα εκγύμνασης που μας έδωσε η ομάδα. Αλλά μέναμε μέσα στο σπίτι για 22 ώρες, κάτι σίγουρα διαφορετικο».

Για το αν ξεκίνησαν προπονήσεις με τη προοπτική να παίξουν ποδόσφαιρο: «Αυτό ισχύει σίγουρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, ώστε να μην παίξουμε ποδόσφαιρο. Στην Ιταλία που έχει περισσότερα κρούσματα, έχουν βάλει ένα πλάνο για να αγωνιστούν. Θεωρώ ότι και εμείς σε κάτι τέτοιο πρέπει να βαδισουμε. Δεν θα ειναι ωραίο ότι δεν θα υπάρχουν θεατές. Εμείς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε ένα γεμάτο Βικελίδης και τώρα θα είναι παράξενο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κατι άλλο, υπομονή και ας ελπίσουμε οτι ολα θα πάνε καλύτερα».

Για το κύπελλο: «Αποτελεί έναν στόχο της ομάδας. Μετά από πολλά χρόνια φτάσαμε πολύ κοντά στον τελικό. Θα είναι κρίμα να μην παίξουμε γιατί θέλουμε το κύπελλο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ