Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τρίο στούτζες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καράογλου: «Θα βοηθήσω τον Άρη, θέλω να γνωρίσω τον κ. Παπαβραμίδη»

Ο υφυπουργός Εσωτερικών σχολίασε τα τεκταινόμενα στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Καράογλου: «Θα βοηθήσω τον Άρη, θέλω να γνωρίσω τον κ. Παπαβραμίδη» | to10.gr

Τα τεκταινόμενα στον Άρη και στον Ηρακλή σχολίασε ο υφυπουργός Εξωτερικών Θοδωρής Καράογλου. Ο Βορειοελλαδίτης πολιτικός τόνισε ότι η Πολιτεία θα βοηθήσει όπως μπορεί τον Άρη με την απαγόρευση μεταγραφών, ενώ δήλωσε ενήμερος για την πρόθεση του επιχειρηματία, Χρόνη Παπαβραμίδη να αναμειχθεί στον Ηρακλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Καράογλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκη, Focus 103,6 FM:

Για το πρόβλημα του Άρη: «Εγώ μίλησα το μεσημέρι σε ένα ραδιόφωνο των φίλων του Άρη και είπα ότι το γνωρίζω το πρόβλημα της ομάδας. Είμαι στην διάθεση του Άρη για να βοηθήσω όπως μπορώ, ακόμα και αν όλοι γνωρίζουν πως ως φίλαθλος υποστηρίζω τον Ηρακλή. Αφού πρόκειται για ομάδα της πόλης, να βοηθήσω όπως μπορώ. Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε».

Και στην συνέχεια πρόσθεσε τα εξής : “Μίλησα σήμερα και με τον Λευτέρη τον Αυγενάκη και τον Βαγγέλη τον Γραμμένο για το θέμα. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για να μην τιμωρηθεί ο Άρης, αν και αυτή η ποινή είναι μια πρωτόδικη απόφαση. Εγώ ονειρεύομαι μια Θεσσαλονίκη όπου οι τρεις μεγάλες ομάδες της πόλης θα είναι δυνατές και πάνω από όλα στην μεγάλη κατηγορία, με παιχνίδια που θα βρίσκονται οπαδοί και των δυο ομάδων στα γήπεδα. Μακάρι να είναι και τέσσερις και πέντε ομάδες από την Θεσσαλονίκη στην Σούπερλιγκ».

Για τον Ηρακλή δήλωσε: «Πριν από 4-5 μέρες είχαμε μια συνάντηση για αυτό το θέμα με συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν τον γνωρίζω τον κ. Παπαβραμίδη αλλά μου είπαν άνθρωποι που εμπιστεύομαι καλές κουβέντες για αυτόν. Ένας άνθρωπος που είναι σοβαρός, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και έχει βοηθήσει πολλές ομάδες σε ερασιτεχνικό και ημιεπαγγελματικό επίπεδο».

Για τις επαφές για το νέο ΑΦΜ επεσήμανε τα εξής : «Γνωρίζω ότι θέλει να επενδύσει στον Ηρακλή και πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Βόλου για να πάρει το ΑΦΜ. Ο κ. Μπέος θέλει να απεμπλακεί από αυτή την διαδικασία και πως συζητάει για να δώσει το ΑΦΜ στον κ. Παπαβραμίδη και τους συνεργάτες του. Δεν γνωρίζω περισσότερα, θα φροντίσω όμως την επόμενη εβδομάδα να γίνουν περισσότερες επαφές για το συγκεκριμένο θέμα. Θέλω να γνωριστώ και με τον κ. Παπαβραμίδη για να συζητήσουμε εκτενέστερα για τον Ηρακλή και για αυτή την προσπάθεια».