«Η ΑΕΚ έκανε επίσημη πρόταση στον Τάνκοβιτς»

«Η ΑΕΚ έκανε επίσημη πρόταση στον Τάνκοβιτς»

Σύμφωνα με σουηδική ιστοσελίδα, ο Ίλια Ίβιτς έκανε την κίνηση του για τον 25χρονο εξτρέμ.

Δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς αρέσει πολύ στον Ίλια Ίβιτς. Όμως, η σουηδική ιστοσελίδα «fotbolldirekt» δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση, αφού υποστηρίζει ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον ποδοσφαιριστή της Χάμαρμπι.

Ο Ίβιτς φέρεται να προσφέρει στον Τάνκοβιτς περίπου 450-500.000 ευρώ ετησίως, ένα ποσό που θα τον καταστήσει έναν από τους πιο υψηλόμισθους του ρόστερ. Ο Σέρβος θεωρεί ότι ο Τάνκοβιτς έχει την ποιότητα για να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και προσπαθεί να πείσει τον 25χρονο εξτρέμ να εγκατασταθεί στην Αθήνα.

Πάντως, ο Τάνκοβιτς δεν είναι ο μόνος ο οποίος απασχολεί από τη Σουηδία. Στην ίδια λίστα υπάρχει ο Τζέικ Λάρσον, ο 21χρονος εξτρέμ της Έρεμπρο, ο οποίος πάντως δεν μένει ελεύθερος, όπως ο Τάνκοβιτς. Για την ακρίβεια, ο Λάρσον έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023.

Κατά καιρούς, έχει γραφτεί ότι τον Λάρσον παρακολουθούν οι Μπρέσια, Ίντερ, Λουντογκόρετς, Γουλβς και Ολυμπιακός, ενώ ο τελευταίος «μνηστήρας» φέρεται να είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Ο πρωταθλητής Κύπρου «σκανάρει» τον Λάρσον εδώ και πολλούς μήνες και εξετάζει εάν θα κινηθεί για την απόκτηση του. Συνεπώς, εάν η ΑΕΚ θέλει να ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή, θα αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ