Ολυμπιακός για Βαλμπουενά: «Το πάθος του λιονταριού!» (pic)

Ολυμπιακός για Βαλμπουενά: «Το πάθος του λιονταριού!» (pic)

Το πάθος και η ένταση ξεχειλίζουν από τον Ματιέ Βαλμπουενά σε κάθε ματς του Ολυμπιακού!

Αυτή τη στιγμή είναι ίσως ο πιο αγαπητός παίκτης στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού.

Όχι για το γεγονός ότι είναι ένα σπουδαίο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (πάρα πολλοί ζηλεύουν την καριέρα που έχει κάνει), αλλά κυρίως για το πάθος που βγάζει σε κάθε αγώνα! Πάθος, ένταση, τρομερή ποιότητα. Ένα τρίπτυχο, το οποίο αν διαθέτει ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, τότε μπορεί να δονείται για ώρες ολόκληρο το «Γ. Καραϊσκάκης» για πάρτη του!

Ο λόγος για τον Ματιέ Βαλμπουενά! Έναν 35άρη έφηβο, ο οποίος δεν σταματά να αγωνίζεται και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για τον Ολυμπιακό. Οι φετινοί αριθμοί του είναι ίσως οι καλύτεροι της καριέρας του. Μίας πλουσιότατης καριέρας, που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από εκείνες των πιο σπουδαίων ποδοσφαιριστών!

33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (Super League, Κύπελλο Ελλάδας, Champions League, Europa League) με 8 γκολ, 21 ασίστ και σύνολο 2.231 λεπτά όντας στον αγωνιστικό χώρο. Και μιλάμε για άνθρωπο που είναι 35 χρόνων!

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» προχώρησε σε ανανέωση συμβολαίου του Γάλλου επιθετικού έως το καλοκαίρι του 2021, με τον Βαλμπουενά να έχει την ευκαιρία να προσφέρει τις… μαγικές υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό για έναν χρόνο ακόμη.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, τιμώντας την αυταπάρνηση του 35χρονου άσου, έκανε μία ανάρτηση με την οποία τον παρουσιάζει ως… λιοντάρι. «Το πάθος του λιονταριού», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες στα social media.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

Lion’s passion @mv28_officiel ! 🔴⚪️🦁 #Olympiacos #Football #Passion #Valbuena #Lion #Leone #WeKeepOnDreaming

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ