ΠΑΟΚ: Δουλειά σε φυσική κατάσταση και τακτική

ΠΑΟΚ: Δουλειά σε φυσική κατάσταση και τακτική

Οι Ασπρόμαυροι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης των διοργανώσεων.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της επανέναρξης των διοργανώσεων.

Οι παίκτες του Δικεφάλου το πρωί της Πέμπτης (14/5) βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσήμβρια, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής.

Οι Ασπρόμαυροι δούλεψαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με και χωρίς μπάλα, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Η δουλειά αρχικά είχε να κάνει μόνο με τον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά πλέον τις τελευταίες μέρες το ποδόσφαιρο αρχίζει να βγαίνει στο προσκήνιο.

Μπορεί οι συνθήκες και οι περιορισμοί να μην επιτρέπουν να διεξαχθεί ούτε οικογενειακό διπλό, αλλά οι προπονητές μέσα από διάφορες ασκήσεις προσπαθούν να δουλέψουν με τους παίκτες πάνω στο κομμάτι της τακτικής και της ατομικής τεχνικής.

Την Πέμπτη (14.05) και πάλι στήθηκαν διάφοροι σταθμοί μέσα στο γήπεδο, από τους οποίους περνούσαν οι παίκτες. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με και χωρίς μπάλα, ταχύτητες, εμπόδια και στη συνέχεια rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα.

Την Παρασκευή (15.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ