Μαντζουράκης: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον Ουάρντα»

Μαντζουράκης: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον Ουάρντα»

Ο Γιάννης Μαντζουράκης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι ο Αμρ Ουάρντα θα πρέπει να πάρει ακόμη μια ευκαιρία από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης σε δηλώσεις του στο Metropolis αναφέρθηκε στον Αμρ Ουάρντα και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος του βορρά θα πρέπει να του δώσει ακόμη μια ευκαιρία.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για το πως δουλεύει ο Ουάρντα και το πόσο έχει βελτιωθεί, ενώ στάθηκε στη μεγάλη βελτίωση του από την ημέρα που έπαιζε στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι έκανε με τον Ουάρντα που είχε επιτυχία: «Ήταν στο πρώτο στάδιο, μόλις είχε έρθει στην Ελλάδα, είχε θέματα στην τακτική. Μέσα σε 1-2 μήνες στον Παναιτωλικό υπήρχαν παρεξηγήσεις, ήταν δύσκολη η προσαρμογή του παίκτη. Όταν πήγα στην ομάδα μίλησα με τους αρχηγούς και μου είπαν τι γινόταν, αν και έλεγαν πόσο καλός παίκτης είναι.

Προσπάθησα να τον βοηθήσω και εγώ και οι συμπαίκτες του, όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω του άρχισαν και οι μικρές αλλαγές συμπεριφοράς. Η προσπάθεια ήταν από καλή μονάδα να γίνει καλό στήριγμα ομάδας. Πρώτο πράγμα είναι να του βρούμε θέση, ήθελε να παίζει δεκάρι. Επίσης, δεν είχε ρυθμό, έπαιζε 10-12 λεπτά και μετά χανόταν.

Άρχισε να δουλεύει, του αρέσει η προπόνηση, τον έβαλα αριστερό εξτρέμ, είσαι καλός παίκτης του έλεγα και θα δημιουργήσεις πλεονέκτημα για εμάς. Του είπα πως το πρώτο βήμα στην Ευρώπη θα πρέπει να είναι επιτυχημένο για να συνεχίσεις σε υψηλότερο επίπεδο που θέλεις. Από την ομάδα υπήρχαν 2-3 άνθρωποι τον είχαν από κοντά και εκτός ωραρίου προπονήσεων.

Στη συνέχεια έγινε καλύτερος, πήρε και πιο ελεύθερο ρόλο, έπαιζε σε κάποια παιχνίδια και ως δεύτερος επιθετικός. Ήταν λίγες οι περιπτώσεις που δημιουργούσε θέματα, προσπαθήσαμε και εμείς τότε μαζί του και προσπάθησε και αυτός. Ο Παναιτωλικός είχε επενδύσει χρήματα για να τον φέρει από την Αίγυπτο. Στη συνέχεια έγινε καλύτερος, τον αγάπησε ο κόσμος του Παναιτωλικού. Η τεχνική του κατάρτιση είναι εξαιρετική».

Για το τι θα έλεγε για τον Ουάρντα αν τον ρωτούσε ο Σαββίδης τι να κάνει μαζί του: «Στις μεγάλες ομάδες υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός, η υπομονή του δεν ήταν μεγάλη και αυτά ήταν τα προβλήματά του. Δεν έπαιζε όσο ήθελε και όσο πίστευε, νομίζω πως ήρθε η ώρα του να ωριμάσει. Νομίζω πως οι μεγάλες ομάδες έχουν ανάγκη από παίκτες σαν τον Ουάρντα, που θα δίνουν λύσεις σε μικρές στιγμές. Στον Ατρόμητο έδωσε λύσεις και βαθμούς σε πάρα πολλά παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ