Άρης: Αυτά αποφασίστηκαν στη σύσκεψη κορυφής

Άρης: Αυτά αποφασίστηκαν στη σύσκεψη κορυφής

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τους Άγγελο, Χαριστέα, Μίχαελ Ένινγκ και Απόστολο Τερζή για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με βασικό αντικείμενο τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπιδη, τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άγγελο Χαριστέα, τον προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ και τον στενό συνεργάτη του, Απόστολο Τερζή.

Τα μέλη του τεχνικού τιμ παρουσίασαν στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ δύο πλάνα σε οτι αφορά το ρόστερ, το ενα με BAN και το άλλο χωρίς.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα συνάντηση, όπου και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το ύψος του μπάτζετ αλλά και για τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι τα μελη του τεχνικού τιμ έχουν καταλήξει στους παίκτες που θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ.

Τέλος, έγιναν πληρωμές στους παίκτες. Ολοι, σχεδόν, έχουν λάβει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που προέβλεπαν τα συμβόλαια τους μέχρι 11/3 και μεσα στις επόμενες μέρες θα εξοφληθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ