ΑΕΚ : Κανένα θέμα με Σαούλ Γκαρσία

ΑΕΚ : Κανένα θέμα με Σαούλ Γκαρσία

Ο Ισπανός αμυντικός δεν απασχολεί τους κιτρινόμαυρους, με την Ένωση να ξεκαθαρίζει πως δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σαούλ Γκαρσία.

Σημερινό δημοσίευμα έφερε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ το όνομα του Σαούλ Γκαρσία, του Ισπανού αριστερού μπακ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ωστόσο, όπως τονίστηκε από πλευράς Ένωσης, η περίπτωση του Γκαρσία δεν απασχολεί. Με την ΑΕΚ να μην κινείται για την απόκτησή του και αυτή τη στιγμή, να μην έχει γενικώς ψηλά στην ατζέντα της παίκτες για την εν λόγω θέση.

Η ΑΕΚ ψάχνει την αγορά για έναν εξτρέμ, ενδεχομένως κάνει μια νέα και τελική κίνηση για τον Ερνάνι και φαίνεται πως αν γίνει μία ακόμα προσθήκη τον Γενάρη, θα αφορά σε αυτή τη θέση. Χωρίς, πάντως, να θεωρείται δεδομένη. Αντίθετα, μάλλον δεδομένη φαίνεται πως είναι η απόφαση μη απόκτησης αριστερού μπακ. Με την ΑΕΚ να συνεχίζει τη σεζόν με τις λύσεις που διαθέτει, χωρίς άλλη προσθήκη εκεί.

Στηριζόμενη στον Έλντερ Λόπες, στον πολυθεσίτη Μιχάλη Μπακάκη και σε δεύτερο πλάνο στον Βινίσιους, που πλέον είναι πιθανό να μην αποχωρήσει από την ομάδα μέσα στον Γενάρη. Παρότι ξεκάθαρα δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ