Παναθηναικός: «Σκάει» πρόταση από την Ίντερ για Βαγιαννίδη

Παναθηναικός: «Σκάει» πρόταση από την Ίντερ για Βαγιαννίδη

Η Ίντερ ενημέρωσε τον νεαρό άσο με επίσημο έγγραφο ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και πως θα καταθέσει πρόταση.

Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Γιώργο Βαγιαννίδη είναι γνωστό εδώ και καιρό με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία να πληθαίνουν όλο και περισσότερο (γίνονταν ακόμη και συγκρίσεις με τον Βασίλη Τοροσίδη) σχετικά με το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον νεαρό άσο.

Απ΄ότι φαίνεται όμως οι «νερατζούρι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον παίκτη του Παναθηναϊκού αφού το πρωί της Παρασκευής, ο Βαγιαννίδης έλαβε επίσημο έγγραφο από την Ίντερ με το οποίο του γνωστοποιείται ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε ότι προ κορωνοϊού ο Βαγιαννίδης είχε συμφωνήσει με τους «πράσινους» για ανανέωση της συνεργασίας τους, με την υπόθεση να μπαίνει στον πάγο λόγω της έξαρσης της πανδημίας και πλέον αλλάζουν κι άλλο τα δεδομένα με την Ίντερ να κάνει δυναμικό μπάσιμο για να τον αποκτήσει.

Θεωρείται δεδομένο πως στο αμέσως επόμενο διάστημα, η Ίντερ θα ενημερώσει και τον Παναθηναϊκό για τις προθέσεις της με τον 18χρονο μπακ να βλέπει από πολύ μικρή ηλικία να του ανοίγεται μια τεράστια προοπτική για την καριέρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ