Φιγκέιρας : Ενδιαφέρεται η Μπράγκα

Φιγκέιρας : Ενδιαφέρεται η Μπράγκα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπράγκα φέρεται να βρίσκεται ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

Η Μπράγκα παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από τον Ντιόγκο Φιγκέιρας και τον Ολυμπιακό, διότι εξετάζει την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ των ερυθρολεύκων.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της O’Jogo, ο αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Πορτογαλία.

Επίσης, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπράγκα ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση δεξιού μπακ, με τον Φιγκέιρας να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές των ανθρώπων του συλλόγου.

Η πορτογαλική ομάδα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του παίκτη να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά και το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί τόσο πολύ τη φετινή σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπράγκα θέλει να αποκτήσει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς. Όμως στην υπόθεση αυτή υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο κι αυτό είναι ο μισθός του παίκτη, ο οποίος είναι υψηλότερος από το ανώτατο όριο και δυσκολεύει την πορτογαλική ομάδα να κάνει πρόταση.

Ο παίκτης δεν θεωρείται προτεραιότητα για την ομάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο, αλλά αν καταφέρει να βγάλει άκρη με τον μισθό του, τότε είναι δεδομένο πως θα κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ