Ολυμπιακός : «Υστερία για τον Μιραλάς» γράφουν οι Βέλγοι

Ολυμπιακός : «Υστερία για τον Μιραλάς» γράφουν οι Βέλγοι

Η αποθεωτική υποδοχή στον Κέβιν Μιραλάς έκανε μεγάλη εντύπωση στους Βέλγους. Εφημερίδες και σάιτ στην πατρίδα του διεθνούς άσου φιλοξένησαν ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Για σκηνές «υστερίας» έκανε λόγο η l’ avenir, αναφερόμενη στον κόσμο που πήγε στο αεροδρόμιο - Διχασμένοι οι οπαδοί της Έβερτον.

Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο μεταγραφικό μπακ με την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, με τον ενθουσιασμό των οπαδών της ομάδας του λιμανιού να φτάνει στα ύψη. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν χθες βράδυ τον Βέλγο επιθετικό στο Ελεύθεριος Βενιζέλος και ο Μιραλάς (ξανά)ζησε στιγμές του ένδοξου παρελθόντος του στους πειραιώτες.

Αυτό όμως που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με το πώς παρουσίασε ο βελγικός Τύπος την επιστροφή του διεθνούς άσου στην ομάδα του Πειραιά. Είναι ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των Βέλγων, πως πολλές εφημερίδες και ιστοσελίδες έκαναν ιδιαίτερη μνεία στην μεταγραφή, αλλά δεν έμειναν εκεί. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση έκανε στους Βέλγους η υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδος στον διεθνή άσο, χθες βράδυ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικός ο τίτλος που χρησιμοποίησε η l’ avenir για να περιγράψει την ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο, όταν έκανε την εμφάνιση του ο Μιραλάς.
«Η επιστροφή του Μιραλάς στην Ελλάδα προκάλεσε υστερία στους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι βελγικές ιστοσελίδες φιλοξενούν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την υποδοχή του 30χρονου στράικερ στην Αθήνα και επισημαίνουν πως «ο Μιραλάς γύρισε στο σπίτι του».

Στα σχετικά ρεπορτάζ υπάρχουν βίντεο από την υποδοχή του παίκτη στο αεροδρόμιο αλλά και πολλά σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την επιστροφή του Βέλγου άσου.

Διχασμένοι οι οπαδοί της Έβερτον

Αξίζει επίσης να αναφέρει κάποιος και το ρεπορτάζ αγγλικής ιστοσελίδας για την μεταγραφή του Μιραλάς στον Ολυμπιακό, με το δημοσίευμα να τονίζει πως οι οπαδοί της Έβερτον είναι διχασμένοι για το αν έπρεπε να παραχωρηθεί ο Βέλγος επιθετικός. Κάποιοι υποστηρίζουν με σχόλια στο facebook και το twitter πως η αγγλική ομάδα έπρεπε να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Μιραλάς τη φετινή σεζόν, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που εκτιμούν ότι ήταν σωστή η απόφαση του Άλαρνταϊς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ