Έπιασαν αυτούς που έδειραν τον Ουάρντα!

Έπιασαν αυτούς που έδειραν τον Ουάρντα!

Ο Αμρ Ουάρντα εξήγησε γιατί δέχτηκε επίθεση από Λαρισαίους και την απέδωσε στις διαφορές μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ!

Τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο που είχε με οπαδούς της Λάρισας έδωσε ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μίλησε στην ιστοσελίδα FilGoal.com και απέδωσε την επίθεση που δέχτηκε στις διαφορές μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ!

Ο Ουάρντα εξήγησε ότι «στην Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Λάρισας και μου επιτέθηκαν επειδή ήταν η τελευταία μου μέρα στην πόλη και θα γυρίσω στη Θεσσαλονίκη».

Κατόπιν, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Δεν πληγώθηκα. Ο άνθρωπος ο οποίος ήταν μαζί μου είναι αυτός που έχει μερικούς μώλωπες».

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός περιέγραψε πως συνέβη το περιστατικό: «Έτρεχα στον δρόμο για να προπονηθώ. Τότε περίπου 10 άτομα με είδαν, έσπευσαν προς το μέρος μου και απαίτησα να συνεχίσω στην ΑΕΛ και να μην φύγω. Μετά τα πράγματα ηρέμησαν κάπως».

Τέλος, ο Ουάρντα ανέφερε πως αυτοί οι οποίοι του επιτέθηκαν συνελήφθηκαν: «Η Αστυνομία συνέλαβε τους δράστες και το ζήτημα έληξε εκεί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ