Επιμένουν οι Γάλλοι για Μήτρογλου και Ολυμπιακό

Επιμένουν οι Γάλλοι για Μήτρογλου και Ολυμπιακό

Ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται πως απασχολεί τον Ολυμπιακό, με γαλλικά δημοσιεύματα να θεωρούν πιθανή την επιστροφή του στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση, όμως τα σενάρια για το μεταγραφικό κομμάτι δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες. Καταρχάς, οι περισσότεροι παίκτες των ερυθρόλευκων έχουν προσελκύσει τον ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, όμως οι φήμες δεν σταματάνε εδώ, καθώς ο Ολυμπιακός συνδέεται και με μεταγραφικές υποθέσεις.

Σε μια από αυτές λοιπόν, οι Πειραιώτες βρίσκονται στο «κυνήγι» του Κώστα Μήτρογλου, με τους Γάλλους μάλιστα να θεωρούν αρκετά πιθανή την επιστροφή του Έλληνα επιθετικού στο λιμάνι.

Σύμφωνα με την «Lephoceen», οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τον επαναπατρισμό του 32χρονου επιθετικού της Μαρσέιγ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Αϊντχοφεν. «Η πίστα του Ολυμπιακού είναι πάντα ανοικτή για τον Μήτρογλου», αναφέρει το γαλλικό ρεπορτάζ που συμπληρώνει ωστόσο ότι «δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί μία μεταγραφή-επιστροφή του».

Πιο συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το οικονομικό κομμάτι, που καθιστά δύσκολη τη μετακίνηση του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, αφού το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού για την επόμενη σεζόν είναι πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ.

Πέρα από το οικονομικό κομμάτι όμως για να κινηθεί ο Ολυμπιακός για τον παίκτη θα πρέπει είτε να αποχωρήσει με μεταγραφή ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, πράγμα δύσκολο, αφού τόσο ο Μαροκινός αλλά και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Εκτός από τον Ελ Αραμπί, θα πρέπει να μην τα βρουν ο Ολυμπιακός με την Μπράγκα και να φύγει ο Χασάν, ενώ ακόμα και να συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν για τον Έλληνα στράικερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ