«Η ΑΕΚ θέλει δανεικό τον Τουρέ από τη Γιουβέντους» (vid)

«Η ΑΕΚ θέλει δανεικό τον Τουρέ από τη Γιουβέντους» (vid)

Οι Ιταλοί επαναφέρουν το όνομα του Ιντρίσα Τουρέ για την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για διακαή πόθο του Μάσιμο Καρέρα.

Για προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Ιντρίσα Τουρέ που αγωνίζεται στη β’ ομάδα της Γιουβέντους κάνει λόγο η ιστοσελίδα «Tuttomercato», η οποία επαναφέρει στο προσκήνιο την περίπτωση του 22χρονου μέσου που είχε ακουστεί και στο παρελθόν τους «κιτρινόμαυρους».

Οι Ιταλοί σημειώνουν πως η Ένωση είναι μια από τις ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον 22χρονο άσο με τη Γιουβέντους να επιθυμεί την παραχώρηση του ώστε να αποκτήσει εμπειρίες.

Ο Τουρέ είναι γεννημένος στις 29/4/1998, κατάγεται από τη Γουινέα αλλά έχει πολιτογραφηθεί Γερμανός και από το 2018 ανήκει στην Γιουβέντους, η οποία τον απέκτησε από την Βέρντερ Βρέμης έναντι 1,3 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Τουρέ, που θεωρούταν ως αντικαταστάτης του… Πογκμπά στην Γιουβέντους, βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ιταλικών ομάδων. Αλλά και ξένων.

Ο Μάσιμο Καρέρα γνωρίζει τον παίκτη και τον έχει παρακολουθήσει, ενώ τον Γενάρη προσπάθησε να τον φέρει στην ΑΕΚ. Η Ένωση προσπάθησε πολλές φορές να τον πάρει. Και προσπαθεί ξανά με δανεισμό. Είναι… αρχή ακόμα για να πάρει αποφάσεις η Γιουβέντους, αλλά ο δρόμος προς την Αθήνα είναι ανοικτός».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ