Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Μπατάλια (vid)

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Μπατάλια (vid)

Η O' Jogo αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της, ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ροδρίγκο Μπατάλια, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει «παγώσει» τα πάντα στον χώρο του ποδοσφαίρου, όμως τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως υπάρχει κίνηση τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο μεταγραφικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα εξετάζει και περιπτώσεις για την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν, παρά το γεγονός ότι πιέζεται οικονομικά από το Financial Fair Play.

Ο Δικέφαλος του βορρά, σύμφωνα με την O’ Jogo θέλει τον 28χρονο Αργεντινό μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ροδρίγκο Μπατάλια, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Αμπέλ Φερέιρα στην Μπράγκα. Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή είναι σύνθετη και δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να κοστολογείται στα 8 εκατ. ευρώ και τη Σπόρτινγκ να έχει θέσει την τιμή πώλησης του στα 60 εκατ. ευρώ!

Επίσης, ο Μπατάλια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, ενώ αξίζει να τονιστεί πως 20% διατηρεί επί της πώλησης και η πρώην ομάδα του, Μπράγκα. Φυσικά, ο Μπατάλια ακόμα και να απασχολήσει τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας θα είναι με τη μορφή δανεισμού και όχι με αγορά, αφού δεν είναι εφικτό για τους Θεσσαλονικείς να πληρώσουν για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Ο Μπατάλια γεννήθηκε στο Μορόν και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουρακάν. Το 2014 μετακινήθηκε στη Ράσινγκ και έκανε αμέσως το βήμα για την Ευρώπη, ως δανεικός στην Μπράγκα. Φέτος έπαιξε σε 9 ματς της Primeira Liga, σε τρία στο Λιγκ Καπ και σε 2 στο Europa League, ενώ είχε τραυματιστεί στο γόνατο τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε μείνει εκτός για δύο μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ