ΑΕΚ: Πρόβλημα στην επίθεση ενόψει πλέι οφ

ΑΕΚ: Πρόβλημα στην επίθεση ενόψει πλέι οφ

Ο τραυματισμός του Αραούχο δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Καρέρα ενόψει της έναρξης των πλέι οφ με τον Λιβάγια να επιστρατεύεται πιθανότατα για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Σέρχιο Αραούχο στάθηκε άτυχος αφού στην προπόνηση της Παρασκευής υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα πρέπει να μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα. Κάτι που σημαίνει πως αν τα πλέι οφ ξεκινήσουν στις 6-7 Ιουνίου, ο Αργεντινός δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει στα πρώτα παιχνίδια.

Από την άλλη υπάρχει και ο Νέλσον Ολιβέιρα που ως γνωστόν ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, από τη μέρα που η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις στα Σπάτα, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στους κοιλιακούς. Ακόμη δεν είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Πορτογάλος, κάτι που δημιουργεί προβληματισμό στον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός βλέπει ότι στο ξεκίνημα των πλέι οφ πιθανότατα δεν θα έχει στη διάθεσή του κανέναν από τους δύο επιθετικούς του κι η λύση στην οποία αναγκαστικά θα καταφύγει, ακούει στο όνομα, Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές στην κορυφή της επίθεσης και αν δεν γίνει ένα μικρό θαύμα με κάποιον από τους άλλους δύο, θα είναι αυτός που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στα πρώτα ματς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ