Πιέρ Καλούλου: Το «διαμάντι» της Λιόν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού (vids)

Πιέρ Καλούλου: Το «διαμάντι» της Λιόν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού (vids)

Ο Ολυμπιακός «ρίχνει δίχτυα» στη γαλλική αγορά και φαίνεται πως ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει είναι ο Πιερ Καλούλου της Λιόν.

Ο Ολυμπιακός την τελευταία διετία παρακολουθεί συνεχώς τη γαλλική αγορά και έχει πετύχει ουκ ολίγα «λαβράκια», αφού ο Φρανσουά Μοντεστό γνωρίζει όσο λίγη το γαλλικό ποδόσφαιρο. Οι περιπτώσεις των Καμαρά, Σισέ, Μπα και άλλων ακόμα είναι χαρακτηριστικές των επιλογών του Μοντεστό από τη Γαλλία, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να κοιτάζει προς τα εκεί.

Συγκεκριμένα, στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ακόμα ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ο λόγος για τον Πιέρ Καλούλου της Λιόν, ο οποίος μένει ελεύθερος μάλιστα το καλοκαίρι. Ο Καλούλου είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και στόπερ στην Λιόν. Είναι ήδη 20 φορές διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, όπου έχει γεννηθεί και έχει ρίζες από το Κονγκό. Τη σεζόν 19-20 αγωνίστηκε σε 16 ματς του UEFA Youth League, με τη Λιόν και είχε 3 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λιόν του πρότεινε νέο συμβόλαιο, αλλά ο νεαρός αμυντικός απέρριψε την προσφορά. Φυσικά πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τους ερυθρόλευκους, αφού μιλάμε για ένα από τα κορυφαία ταλέντα στη θέση του που αγωνίζονται στη Ligue 1. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Λιόν, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την απόκτηση του, αφού είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι και μάλιστα από τα πλέον προηγμένα πρωταθλήματα. Χαρακτηριστική είναι η διερευνητική επαφή που είχε η Μπάγερν με την πλευρά του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ